Kurczak z koprem włoskim, pomidorem i octem estragonowym

Kurczak z koprem włoskim, pomidorem i octem estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, ocet estragonowy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem, Kurczak w sosie z octu Estragonowego, oraz Zapiekana pierś z kurczaka Susan Spicer z octem, musztardą i estragonem.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 3 protokół z każdej strony.
Dodać koper włoski; gotować 5 minut, zmieniając kolor na brązowy.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj bulion, ocet, i 2 gałązki estragonu, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia.
Dodaj koper włoski; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 7 minut.
Dodać kurczaka; przykryć i dusić 10 protokół.
Wyjąć kurczaka i koper włoski z patelni i ogrzać.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu, pomidora, śmietany i cukru na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (około 10 minut), często mieszając.
Podawać na kurczaku i koprze.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi gałązkami estragonu.