Kurczak z grilla z Sukkotaszem

Przepis Kurczak z grilla z Sukkotaszem jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1056 kalorii, 56g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $7.58 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać jabłecznik, sos worcestershire, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chicken Succotash Pot Pie, Kremowy Succotash Z Kurczaka, oraz Kurczak Z Balsamicznym Sukkotaszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak w górnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 425 stopni F. dopraw kurczaka solą i pieprzem i umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Piecz, aż skóra będzie złocista i chrupiąca, o 30 protokół.
Połącz cydr, ketchup, sos Worcestershire i 1 łyżka musztardy w małym rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż lekko zgęstnieje, o 15 protokół.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać białka scallion, papryka, 1/2 łyżeczka soli i kilka zmielonych pieprzu. Gotować, mieszając, aż warzywa lekko zmiękną, około 5 minut.
Dodać 1/4 szklanki wody, kukurydza, fasola lima i pozostałe 1 łyżeczka musztardy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Wymieszać w zieleni scallion.
Umyć kurczaka z przygotowanym sosem barbecue i dusić, aż sos będzie gęsty i bulgotanie, o 3 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Fess Parker Santa Barbara Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 9 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.