Kurczak Z Grilla W Stylu Buffalo
Kurczak z grilla w stylu Buffalo jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, olej canolan, sos pieprzowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. 37 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka, Paluszki Z Kurczaka W Stylu Buffalo, oraz Nuggetsy Z Kurczaka W Stylu Buffalo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W wytrzymałej, zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności, mieszaj sos pieprzowy, olej, czosnek w proszku i sól.
Dodać kurczaka, obracając płaszcz z marynaty; uszczelnić worek. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Grill gazowy lub węglowy. Starannie szczotkuj stojak do grilla olejem rzepakowym.
Umieść kurczaka na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 10 do 12 minut, obracając po 5 minutach, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy środek najgrubszej części zostanie przecięty (170°F).
Tymczasem w małej misce wymieszaj sos, ser pleśniowy i kwaśną śmietanę.
Na półmisku ułożyć grillowanego kurczaka; podawać z selerem naciowym i mieszanką dressingową.