Kurczak z czosnkiem, bazylią i pietruszką
Kurczak z czosnkiem, bazylią i pietruszką wymaga mniej więcej 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. 516 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pomidory, płatki papryki, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bazylia czosnek piersi z kurczaka w sosie pomidorowo-bazyliowym, Kurczak Z Czosnkiem I Pietruszką, oraz Pietruszka i czosnek kotlety z kurczaka z brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Płaszcz 9x13 cala naczynia do pieczenia z gotowania sprayu.
Na dno naczynia do pieczenia posypać równomiernie 1 łyżeczką natki pietruszki i 1 łyżeczką bazylii. Ułóż połówki piersi kurczaka w naczyniu i posyp równomiernie plasterkami czosnku. W małej misce wymieszać pozostałe 2 łyżeczki pietruszki, pozostałe 2 łyżeczki bazylii, soli i czerwonego pieprzu; posypać kurczakiem. Top z plasterkami pomidora.
Piec pod przykryciem w rozgrzanym piekarniku 25 minut.
Zdejmij pokrywę i kontynuuj pieczenie 15 minut, lub aż soki z kurczaka uruchomić jasne.