Kurczak z białą fasolą Chili

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Chili z kurczakiem i białą fasolą. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, niskosolny rosół z kurczaka, chilli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Biała fasola i kurczak Chili, 17 Fasola Biały Kurczak Chili, oraz Kurczak Z Białą Fasolą Chili.
Instrukcje
Umieść fasolę w ciężkim dużym garnku z wystarczającą ilością zimnej wody, aby pokryć ją o co najmniej 3 cale.
Char chili nad płomieniem gazowym lub w brojlerach, aż poczerniały ze wszystkich stron. Zamknąć w papierowej torbie; odstawić na 10 minut. Obrać, nasiona i posiekać chili. Odstawić.
Odsączyć fasolę. Wróć do trawki.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody do garnka, aby pokryć fasolę o 3 cale. Dusić, aż fasola będzie prawie miękka, mieszając od czasu do czasu, około 1 godziny.
Roztopić masło w czystym ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 15 protokół.
Dodać mąkę i wymieszać 5 minut (nie brązowieć). Stopniowo trzepać w bulionie z kurczaka i pół na pół. Dusić delikatnie, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Dodaj zarezerwowaną białą fasolę i pieczone chili, rozdrobnionego kurczaka i następne 5 składników. Dusić delikatnie do mieszania smaków, o 20 protokół. (Chili można zrobić 1 dzień wcześniej. Schłodzić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Przewiń przed kontynuowaniem.)
Do chili dodajemy starty ser i śmietanę; mieszamy, aż chili się podgrzeje i ser się rozpuści (nie gotować). Chochle chili do misek i udekorować kolendrą i zieloną salsą.
* Znany również jako California chilies; dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej i wielu supermarketach.