Kurczak Yakitori na rukoli
Kurczak Yakitori na rukoli jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 26g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, rukolę, cukier i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób naprawdę lubiło to japońskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak Yakitori, Kurczak Yakitori, oraz Kurczak Yakitori.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Zarezerwuj połowę marynaty.
Dodaj kurczaka do marynaty w misce, obracając się do płaszcza.
Podczas marynowania kurczaka, rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Kurczaka odcedzić; marynatę wyrzucić.
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć patelnię z ognia; dodać marynatę i cebulę. Wrzuć do płaszcza.
Rukolę podzielić równomiernie na 4 płytki. Miksturę z kurczaka równomiernie podzielić na porcje; równomiernie wymieszać z rzodkiewkami i sosem.