Kurczak Yakitori
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak Yakitori może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sos sojowy, sake, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów japońskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kurczak Yakitori, Kurczak Yakitori, oraz Kurczak Yakitori.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka, obracając się do płaszcza. Uszczelnić i schłodzić 30 minut lub do 2 godzin.
Zanurz 6-calowe drewniane szaszłyki w wodzie, aby pokryć 30 minut; odcedzić. Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400). Kawałki kurczaka i zielonej cebuli nawlecz na szaszłyki, odrzucając marynatę. Grill 6 do 8 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.