Przepis Kurczak Yakitori jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz udka z kurczaka, mirin, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Yakitori, Kurczak Yakitori, oraz Kurczak Yakitori dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Szaszłyki namoczyć w wodzie 30 minut. Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki Warzywne
2
Mirin i 5 kolejnych składników Połącz w małym rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia i gotować 10 minut lub aż lekko zgęstnieje i zmniejsza się do około 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Ochłoń. Rezerwy 3 łyżki glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4
Kurczaka i zieloną cebulę równomiernie nawleczyć na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka