Kurczak Wermut

Kurczak Wermut
Wermut z kurczaka może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 307 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. 4 ludzie uznali ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, wermut, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kurczak Z Wermutem, Kurczak Wermut, oraz Poulet au vin Blanc (kurczak w Wermucie).

Instrukcje

1
Rozgrzać 4 łyżki masła w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu. Piersi kurczaka gotować na złoty kolor, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać 1/2 szklanki wermutu. Przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż Nie różowy, i soki uruchomić jasne, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
3
W rondlu podgrzać 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Podsmażyć cebulę, aż będzie miękka i półprzezroczysta, ale nie brązowa. Wymieszać w 1/4 szklanki wermutu i śmietany; zdjąć z ognia. Gdy kurczak jest gotowy, polać sosem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WermutWermut
Cały KurczakCały Kurczak
CebulaCebula
SOSSOS
5
Podgrzać tylko wystarczająco długo, aby ogrzać sos, ale nie gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn