Kurczak w sosie śliwkowym i duszonej rzepie
Kurczak w sosie śliwkowym i duszonej rzepie to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, pietruszkę, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak w sosie z rzepy i granatu, Duszona Kaczka Z Rzepą, oraz Duszona Rzepa Z Pietruszką.
Instrukcje
Kurczaka posypać solą i pieprzem; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać zieloną cebulę; smażyć do miękkości.
Dodać kurczaka; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Dodaj wodę, pietruszkę, i kolendrę; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Usuń kurczaka z patelni. Odstawić; ogrzać. Rezerwy 3 filiżanki gotowanie płyn z patelni do duszonej rzepy i sosu śliwkowego.
Kładziemy kurczaka i duszone rzepy na talerzach. Łyżka sosu śliwkowego nad kurczakiem.