Kurczak W Sosie Winnym
Kurczak w sosie winnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis ma 558 kalorii, 40g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. 23 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka sera cheddar, czosnek w proszku, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak w sosie winnym, Kurczak w sosie winnym, oraz Duszony kurczak w sosie winnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka w rondlu i dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kawałki kurczaka nie są już różowe, o 10 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać grzyby; gotować i mieszać, aż grzyby są lekko rumiane i uwolniły swój płyn, o 5 protokół.
Umieścić kawałki kurczaka w przygotowanym naczyniu do pieczenia i dodać smażone grzyby.
W małym rondlu na średnim ogniu, połączyć i podgrzać zupę, mleko, ser Cheddar i czosnek w proszku.
Zdjąć z ognia i dodać białe wino i majonez.
Wlać mieszaninę na kurczaka i grzyby. Wymieszać ze ściętymi migdałami i startym parmezanem i piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę.