Kurczak w sosie Sherry-sojowym

Kurczak w sosie Sherry-sojowym
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak z sosem Sherry-sojowym może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieprz, pieprz, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Z Sosem Sojowym, Kurczak w sosie z octu Sherry, oraz Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Kurczaka posypać solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
3
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj sherry, cukier, sos sojowy, ocet, i papryka na patelni; zeskrobać patelni poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę. Wymieszać z olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
CukierCukier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn