Kurczak w sosie pieczarkowym (Pollo con Salsa de Champiñones)
Przepis Kurczak z sosem grzybowym (Pollo con Salsa de Champiñones) może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. To danie główne ma 807 kalorii, 43g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, sól i pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 208 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Lasagne de Pollo con Champiñones (lasagne z kurczakiem i grzybami), Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Pollo Con Salsa Verde (Kurczak W Zielonym Sosie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka obficie doprawić solą i pieprzem. Na dużej patelni na średnim ogniu roztopić masło.
Dodać kurczaka i gotować, obracając raz lub dwa razy, aż złoty kolor brązowy z obu stron, o 8 minut w sumie.
Przełożyć kurczaka na talerz.
Dodaj cebulę i smażyć, aż ledwo zmięknie, o 3 protokół.
Dodać grzyby i podsmażyć, aż ich soki są uwalniane, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 2 minuty więcej.
Dodać bulion z kurczaka i śmietanę.Kurczaka i wszelkie soki z talerza na patelnię i łyżką grzybów nad kurczakiem. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie i dusić kurczaka aż nieprzezroczyste przez cały, 20 do 25 minut. Wymieszać z tymiankiem, pietruszką, kminkiem i doprawić solą i pieprzem.
Podawać na ciepło na białym ryżu.