Kurczak w sosie musztardowym
Kurczak z sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 27g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, szalotkę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak w sosie musztardowym, Kurczak w sosie musztardowym, oraz Kurczak w sosie musztardowym.
Instrukcje
W dużej, zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Umieść kurczaka w kostkach w torbie i wstrząśnij, aby pokryć.
Roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu, i podsmażyć kurczaka, aż rumiane.
Usuń kurczaka z patelni i odstawić.
Wymieszać szalotkę na patelni, i saute do miękkości.
Wymieszać wermut, rosół z kurczaka, musztarda Dijon, i kamień mielony musztarda.
Powrót kurczaka na patelnię, i wymieszać w śmietanie. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 15 minut, aż mieszanina wermutu zgęstnieje.
Wymieszaj natkę pietruszki, sok z cytryny i miąższ cytryny tuż przed podaniem.