Kurczak w skorupkach Patty
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Kremowanego kurczaka w skorupkach Patty. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 3,5 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 54g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1182 kalorie. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pimientos, sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kieszenie z kurczaka lub jagnięciny, Chicken - Chutney Patty Melts, oraz Chicken and Chorizo Patty Melts podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym czajniku doprowadzić kurczaka, wodę, 1 łyżeczkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub do momentu, gdy kurczak będzie miękki.
Kurczaka wyjąć z bulionu; ostudzić.
Mięso wyjąć z kości, pokroić w kostkę i odstawić. Wyrzucić skórę i kości.
Odsączyć bulion i odtłuścić tłuszcz; odstawić 1 szklankę bulionu (pozostałą bulionę przechowywać w lodówce do innego wykorzystania).
Piecz muszle ciasta zgodnie ze wskazówkami opakowania. Tymczasem w dużym rondlu podsmażamy grzyby, zielony pieprz i brokuły na maśle do miękkości; posypujemy mąką. Stopniowo mieszać z mlekiem i zarezerwowanym bulionem, aż do zmieszania. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodać pimientos, paprykę, kurczaka i pozostałą sól i pieprz. Gotować i mieszać, aż się rozgrzeje. Łyżka do muszli ciasta.