Kurczak w garnku

Kurczak w garnku
Kurczak w garnku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 196 kalorii, 27g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 80 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pastę pomidorową, czosnek, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, oraz Instant Pot Country Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce połącz bulion, pastę pomidorową, zmielony czarny pieprz, oregano, sól i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
CzosnekCzosnek
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dobrze wymieszać i odstawić.
3
Pogłębiać kurczaka w bułce tartej, powłoki dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Cały KurczakCały Kurczak
4
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podsmażyć kurczaka w oleju przez 2 minuty na stronie, lub do lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Dodaj zarezerwowaną mieszankę bulionu i grzyby na patelnię i doprowadzić do wrzenia. Następnie przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć kurczaka i odstawić, przykryć, aby był ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
8
Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia i gotować przez 4 minuty, lub do zmniejszenia do pożądanej grubości. Łyżka sosu na kurczaka i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
BulionBulion
SOSSOS
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn