Kurczak w czerwonym winie
Kurczak wolnowarowy w czerwonym winie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 255 kalorii, 21g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, soli, liści laurowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wolnowar Coq au Vin (kurczak w winie), Slow Cooker przyprawione wino + 12 dni prezentów {dzień 3: KitchenAid Slow Cooker}, oraz Slow Cooker Grzane Wino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia kuchenka mikrofalowa płyta z mikrofalowym ręcznikiem papierowym.
Dodaj boczek; przykryj papierowym ręcznikiem. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 3 do 5 minut lub do chrupkości. Pokruszony bekon.
Spray 5-do 6-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Umieść kurczaka w kuchence.
Dodaj marchew, cebulę, boczek, sól, pieprz, tymianek, czosnek, liście laurowe, Wino i bulion.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Odtłuścić dowolny tłuszcz z powierzchni mieszanki kurczaka. Wymieszać z grzybami. W małej misce, wymieszać mąkę i wodę; wymieszać do mieszaniny kurczaka. Natkę pietruszki wymieszać.
Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 30 minut dłużej lub aż mieszanina zgęstnieje.
Przed podaniem usunąć liście laurowe.
Posypać pozostałą posiekaną natką pietruszki.