Kurczak w czerwonym occie winnym

Kurczak w czerwonym occie winnym to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasty pomidorowej, crème fraîche, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak duszony w winie ryżowym i occie balsamicznym, Kurczak ze świeżymi ziołami i octem winnym po Sherry, oraz Udka kurczaka bez skóry z szalotką w czerwonym occie winnym (poul dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić ocet, bulion, miód i koncentrat pomidorowy do wrzenia, dobrze mieszając. Dusić SOS octu, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 8 protokół.
Rozgrzać masło w dużej, ciężkiej patelni. Przyprawić udka z kurczaka solą i pieprzem i dodać połowę z nich na patelni, od strony skóry w dół. Gotować na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż rumiane.
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałymi udami.
Dodaj czosnek i szalotki na patelni i gotować na małym ogniu przez 5 protokół.
Dodaj wino; gotuj, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Dodaj sos octu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Powrót kurczaka na patelnię, strona skóry do góry. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż gotowane przez, o 20 protokół.
Przełożyć kurczaka na talerze.
Dodaj crme frache na patelni i gotować przez 3 protokół.
Dodać estragon i doprawić solą i pieprzem.
Polać kurczaka sosem i podawać.