Kurczak Taco Wolno Gotowany
Przepis wolno gotowany kurczak Taco jest gotowy w około 4 godziny i 5 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 427 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka połówek piersi z kurczaka, pasta pomidorowa, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Wolno Gotowany Taco Meat Loaf, Wolno Gotowane Taco Chili (Sałatka), oraz Kurczak wolno gotowany i farsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka doprawić solą i czarnym pieprzem.
Umieść kurczaka w 6-quart powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na wysokiej 4 do 5 godzin lub do kurczaka jest przetargu widłowego. Używając 2 widelców, rozdrobnij kurczaka. Wymieszać z koncentratem pomidorowym.
Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki kurczaka w środku każdej tortilli. Top z sałatą, śmietaną, serem, salsa i / lub guacamole, w razie potrzeby. Złożyć tortille wokół napełniania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.