Kurczak szybko pieczony z musztardą i czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szybko pieczonego kurczaka z musztardą i czosnkiem. Jedna porcja zawiera 1056 kalorii, 85g białka, oraz 76 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,46 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka sosu sojowego, sól, tabasco, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak z estragonem i szybko pieczonym czosnkiem, Pieczony czosnek-musztarda-winegret ziołowy, oraz Czosnek i musztarda pieczona brukselka.
Instrukcje
Za pomocą nożyc do drobiu przeciąć po każdej stronie szkieletu kurczaka i usunąć go. Przekręć bok piersi kurczaka do góry i naciśnij na kość piersiową, aby spłaszczyć kurczaka. Za pomocą ostrego noża przeciąć częściowo przez obie strony stawu między udami a pałeczkami.
Przeciąć częściowo przez staw między skrzydłami a pierś.
W misce wymieszaj wszystkie pozostałe składniki. Przekręć pierś z kurczaka i posmaruj ją połową musztardy. Ustaw kurczaka w dużej patelni skóry stronie do góry; rozprzestrzeniać z pozostałą mieszaniną.
Ustaw patelnię na dużym ogniu i gotować kurczaka, aż zacznie brązowy, 5 protokół.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz kurczaka przez 30 protokół, aż skóra jest rumiane i kurczak jest gotowane przez.
Pozwól kurczakowi odpocząć przez 5 minut.
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia, pokroić na 8 kawałków i podawać.