Kurczak Szechuan i makaron
Kurczak Szechuan i Pastan to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 734 kalorie, 49g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać wodę, cebula, stir-fry Szechuan Mączka starter, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Szechuan, Szechuan Chicken Stir-Fry, oraz Skrzydełka Z Kurczaka Szechuan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i cebulę; stir-fry 3 do 5 minut lub aż kurczak jest jasnobrązowy.
Wymieszać z wodą; podgrzać do wrzenia. Wymieszać z makaronem. Gotować 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie prawie miękki (nie odcedzić).
Wymieszać zawartość worka na start. Zmniejszyć ogień do średniej; przykryć i gotować 8 do 9 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-delikatne i chipsy sos są stopione.