Kurczak Sombrero
Need a danie główne bezglutenowe? Kurczak Sombrero może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 65g białka, oraz 32G tłuszczu. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 140 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz paski boczku, pomidory, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ciasto Sombrero, Sombrero Spread, oraz Różowe Sombrero dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smaż paski boczku na dużej patelni na średnim ogniu, aż będą chrupiące. Trzymając boczek i kapie na patelni, dodać paprykę, cebulę i połowę kolendry. Wymieszać i gotować przez 1 minutę. Doprawić kurczaka czosnkiem w proszku i przyprawą fajita i wymieszać na patelni. Gotować mieszaninę, aż kurczak nie jest już różowy w środku, o 20 protokół.
Wyjąć patelnię z ognia i posypać pozostałą kolendrę, pomidor, i ser Monterey Jack na górze mieszaniny kurczaka. Przykryć i odstawić, aż ser się roztopi, o 3 protokół.