Need a dairy free main course? Piekarnik smażony bezglutenowy kurczak może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę z tapioki, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kurczak Smażony W Piekarniku-Bez Glutenu I Jajek, Gluten Free Piekarnik Smażony Kurczak, oraz Gluten Free Piekarnik Smażony Kurczak.
Instrukcje
1
Podziel bajgle na pół. Wysusz bajgle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bajgiel
2
Niech powietrza na zewnątrz w nocy lub ciepła w piekarniku. W przypadku metody pieczenia Rozgrzej piekarnik do 200° F.
Wysuszone bajgle umieścić w maszynce i zmiksować na drobne okruchy. Jeśli wolisz, niektóre większe kawałki mogą zostać pozostawione (o wielkości grochu) w celu dodania tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bajgiel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
6
Dodaj przyprawy do okruchów obwarzanka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Bajgiel
7
Wymieszać w oleju z widelcem do powlekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
8
Umieścić mieszaninę okruchów w płytkiej patelni lub talerzu i ustawić aside.In oddzielną miskę, wymieszać wodę i skrobię z tapioki.Zanurz kurczaka w płynnej mieszaninie, pozwalając na dodatkowe kapanie.