Kurczak smażony stek i ciastka Sliders
Kurczak smażony stek i ciastka suwaki może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Ten przepis służy 8. Sprawdza się jako niedroga przystawka dla valentin day. 45 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać stek z kostki wołowiny, mleko, bułka tarta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kurczak Biscuit Sliders z Chipotle masło miodowe, Chrupiąca Maślanka Pieczony Kurczak + Chleb Kukurydziany Biszkopt Suwaki, oraz Kurczak Smażony Zawinięty W Biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczemy ciastka zgodnie z zaleceniami na puszce.
W międzyczasie kawałki steków przyprawiamy z obu stron cebulą w proszku, solą i pieprzem. W 3 oddzielnych płytkich misek, miejsce 1/2 szklanki Bisquick mix, maślanka i bułka tarta. Kawałki steków obustronnie posmarować mieszanką Bisquick, następnie zanurzyć w maślance i obłożyć bułką tartą.
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodaj steki; gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, aż dokładnie gotowane.
Wyjąć z patelni na talerz; przykryć folią, aby się ogrzać.
W tej samej patelni, gotować cebulę na średnim ogniu 5 do 7 protokół, mieszając od czasu do czasu, do miękkości. W małej misce, wymieszać razem 2 łyżki Bisquick wymieszać i mleko do wymieszania.
Wlać do patelni z cebulą. Gotować 2 do 3 minut, często mieszając, aż sos zgęstnieje.
Ciepłe herbatniki podzielić na pół. Na każdym biszkoptowym dnie umieść 1 smażony stek z kurczaka. SOS łyżka na steki; przykryć biszkopt Topy.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.