Kurczak Smażony Na Patelni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego kurczaka na patelni. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,42 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 59G białka, 58g tłuszczu i w sumie 834 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ten przepis z Taste of Home wymaga mleka, papryki, cebuli w proszku i curry. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Z łyżką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kurczak Smażony Na Patelni, Patelnia Na Pietruszkę Jus, Kurczak Smażony Na Patelni, oraz Kurczak smażony na patelni.
Instrukcje
Linia druga 15-W. x 10-w. x 1-w. Formy do pieczenia folią i nasmaruj folię; odstawić.
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz mąkę, mieszankę zup, dressing i przyprawy.
Umieść mleko w płytkim naczyniu. Zanurz kurczaka w mleku, następnie dodaj do mąki, po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć.
Umieść w przygotowanych patelniach.
Piec w temperaturze 350° przez 35-50 minut lub do momentu, gdy soki będą klarowne.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern działa naprawdę dobrze z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub białe wino musujące będą pasować do wielu smażonych potraw, a zinfandel świetnie nadaje się do dań z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe kombinacje smakowe można uzyskać poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.