Kurczak Smażony Bażant

Kurczak Smażony Bażant
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego bażanta z kurczaka. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 18g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Allrecipes ma 9 fanów. Jeśli masz mleko, połówki piersi bażanta, ocet destylowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 45%. Spróbuj Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Bażant Z Bruschettą, oraz Bażant À La Russe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj mleko i ocet. Plastry bażanta zanurzyć w mieszaninie mleka i octu, a następnie wcisnąć obie strony w okruchy krakersa, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować bażanta w gorącym oleju około 5 minut z każdej strony, lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn