Kurczak Smażony Na Cydrze
Smażony kurczak z cydrem może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 1755 kalorii, 101g białka, oraz 127 g tłuszczu na porcję. Na $7.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka kurczaka, wody, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skracanie warzyw można śledzić to danie główne z Sernik Wiśniowy Muddy Buddies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Jabłkowy Kurczak Solony, Indyk solony w cydrze z Klonowo-Cydrową glazurą, oraz Kurczak Smażony Solony.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem cydr i sól, aż sól się rozpuści.
Dodać kawałki kurczaka i tyle wody, aby płaszcz i moczyć 1 godzinę w lodówce. Kurczak powinien być całkowicie zanurzony w solance.
W dużym garnku podgrzewaj skracanie warzyw, aż termometr do głębokiego smażenia osiągnie 325 stopni F. Ułóż tacę na arkusze za pomocą stojaka z drutu.
W dużej misce, ubij razem jajka, cayenne i czarny pieprz. W papierowej torbie wstrząsnąć mąką i skrobią kukurydzianą.
Odcedzić kurczaka z solanki i zanurzyć w partiach najpierw w mieszaninie jaj, a następnie w mieszaninie mąki do okrycia. Ustaw na stojaku z drutu, aby powłoka siedziała przez 10 minut. W 2 partiach smażyć kurczaka na złoty kolor z obu stron i gotować przez 15 do 20 minut, w zależności od wielkości kawałka.
Wyjąć z oleju, aby osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.