Kurczak Shoyu
Kurczak Shoyu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 906 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.09 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, ząbki czosnku, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Split jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Shoyu, Kurczak Shoyu, oraz Kurczak Shoyu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem skrobi kukurydzianej i zielonej cebuli w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć do niskiej i gotować na wolnym ogniu, pokryte, obracając od czasu do czasu, aż kurczak będzie miękki, o 30 do 35 minut więcej.
Kurczaka wyjąć na półmisek.
Wyjąć czosnek i imbir i wyrzucić. Doprowadzić sos do wrzenia, odtłuścić nadmiar tłuszczu, i gotować, aż zmniejszy się nieznacznie, o 10 protokół.
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej i doprowadzić do wrzenia.
Zdjąć z ognia, dodać kurczaka, obrócić do płaszcza i podawać kurczaka z sosem i pokrojoną zieloną cebulą.