Kurczak Santa Fe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka Santa Fe. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu instant, skondensowany krem z rosołu, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Santa Fe NM: Jalapeno Margarita {} & Hotel Santa Fe, Kurczak Santa Fe, oraz Kurczak Santa Fe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połącz ryż, fasolę i paprykę w naczyniu do pieczenia 13x9 cali.
Wymieszać zupę, wodę i kolendrę; zalać mieszanką ryżu.
Na wierzch z kurczakiem i salsą.
Piec 45 min. lub do czasu, aż kurczak będzie gotowy (165F), polewając serem przez ostatnie 10 min.