Kurczak Riesling może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka endywii, cebuli perłowej, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak W Riesling, Kurczak z Rieslingiem, oraz Kurczak Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 400 F. kurczaka opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Piekarnik
2
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia Z Sosem
3
Dodać pancettę lub boczek i smażyć na chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Boczek
4
Przenieść na talerz. Łyżka off i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżka kapieli.
5
Dodać trochę kurczaka do garnka, skórki w dół, i brązowy po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałym kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
7
Dodać cebulę i grzyby do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby uwalniają swoje soki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodać endywii i wina, zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Nestle kurczaka wśród endywii. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut. Kurczaka, endywię i sos podzielić na poszczególne talerze i posypać zarezerwowaną pancettą lub boczkiem.