Kurczak Riesling
Kurczak Riesling może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka endywii, cebuli perłowej, pieczarek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak W Riesling, Kurczak z Rieslingiem, oraz Kurczak Riesling dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 F. kurczaka opłukać i osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać pancettę lub boczek i smażyć na chrupiące.
Przenieść na talerz. Łyżka off i wyrzucić wszystkie oprócz 1 łyżka kapieli.
Dodać trochę kurczaka do garnka, skórki w dół, i brązowy po obu stronach.
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałym kurczakiem.
Dodać cebulę i grzyby do garnka i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby uwalniają swoje soki, o 5 protokół.
Dodać endywii i wina, zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Nestle kurczaka wśród endywii. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut. Kurczaka, endywię i sos podzielić na poszczególne talerze i posypać zarezerwowaną pancettą lub boczkiem.