Kurczak Pot Pie Cupcakes
Przepis Chicken Pot Pie Cupcakes jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 12. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, rich & chicken Pot soup, warzywa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 12 regularnych filiżanek muffin sprayem do gotowania.
W średniej misce wymieszaj zupę, ziemniaki (suche), gotowane warzywa, tymianek i pieprz.
Rozwiń 1 puszkę ciasta; rozłóż połową mieszanki zupy. Zaczynając od najkrótszej strony, zwiń; szczyp krawędzie do uszczelnienia.
Umieść 1 plaster w każdej z 6 filiżanek muffinek. Powtórz z pozostałym ciastem i mieszaniną zupy.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.
Umyj wierzch każdej z nich roztopionym masłem; usuń z patelni.