Kurczak Pot Pie
Chicken Pot Pie to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, szalotki, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Dynię wymieszać z oliwą z oliwek i 2 łyżkami masła, doprawić solą i pieprzem i równomiernie rozprowadzić na blasze do pieczenia.
Umieścić w piekarniku do pieczenia do miękkości i złoty kolor, o 30 protokół.
Podczas gdy squash jest gotowanie, roztopić pozostałe masło w dużej patelni na średnim ogniu i gotować grzyby i szalotka, często mieszając, o 3 protokół, aż lekko brązowy.
Dodać mąkę i gotować, stale mieszając, aż lekko brązowy, o 2 minuty dłużej. Powoli ubijaj bulion i doprowadzaj do niskiego wrzenia, stale mieszając.
Dodać kurczaka, szałwię i gotowaną kabaczkę; doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 5 minut lub aż gęste i kremowe.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
W międzyczasie spłaszczyć ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni, pokroić w kształt, aby pasował do górnej części używanego pojemnika (aby lekko na siebie nałożyć). Napełnij pojemniki nadzieniem z kurczaka i umieść ciasto na naczyniach, pozwalając, aby nadmiar zasłonił około 1/2 cala po bokach. Powtórz z pozostałymi filiżankami.
Posmaruj ciasto umyciem jajecznym i włóż do lodówki, aby schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Gdy jest gotowy do gotowania, Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieścić Miski na blachach do pieczenia i pokroić kilka szczelin na wierzchu ciasta.
Umieścić w piekarniku do pieczenia 20 do 25 minut, aż ciasto ma nadmuchane i jest złoty brąz i nadzienie jest ciepła przez. Pozostawić do ostygnięcia około 5 minut przed podaniem, podawać na ciepło.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;