Kurczak Pomarańczowy
Pomarańczowy kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 430 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona przyniesiona przez Norecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 234 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok pomarańczowy, sól, świeży imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest dobre. Spróbuj Mandarynkowa Sałatka z kurczaka z kremowym sosem jogurtowym pomarańczowo-waniliowym, 3 składniki Pomarańczowy kurczak (pomarańczowy Marmolada BBQ), oraz 3 składniki Pomarańczowy kurczak (pomarańczowy Marmolada BBQ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
kurczak, sos sojowy, sake i świeży imbir do miski i wymieszać
Niech kurczak marynować przez co najmniej 15 minut, lub
Dodać wszystkie składniki sosu pomarańczowego do patelni i ubić razem. Kiedy
jesteś gotowy, aby pomarańczowy kurczak, rozgrzej ciężki garnek wypełniony
z 2 cali oleju roślinnego do 340 stopni F (170 C). Przygotowanie referatu
wieszak wyłożony ręcznikiem.
1/2 szklanki skrobi ziemniaczanej do innej miski, i kurzu kurczaka z
skrobia ziemniaczana. Chcesz równomierną powłokę, ale nie należy jej oblewać. Smażyć kurczaka w partiach, aż złoto brązowy i gotowane przez, przewracając kilka razy, aby zapewnić, że brązowieje równomiernie.
Odcedzić kurczaka na przygotowanym stojaku. Po zakończeniu całego kurczaka podgrzej patelnię z sosem pomarańczowym, stale mieszając, aż zacznie gęstnieć.
smażony kurczak do sosu pomarańczowego i wrzucić do płaszcza równomiernie. Na
pomarańczowy kurczak robi się, gdy sos tworzy grubą glazurę wokół