Kurczak po włosku i papryka Saute
Włoski kurczak i pieprz Saute jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 524 kalorie, 27g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać różyczki brokuły, olej roślinny, veggie smart chunky & pikantny sos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Spróbuj Dip Z Czerwonej Papryki Po Włosku, Kurczak Czerwona Papryka Saute, oraz Kurczak i papryka Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować przez 10 minut lub aż dobrze rumiane z obu stron.
Podgrzać pozostały olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę i gotować, aż warzywa będą miękkie-chrupiące, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać brokuły i gotować przez 2 minuty.
Wymieszać z sosem. Powrót kurczaka na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 5 minut lub aż kurczak jest gotowane przez. Kurczaka pokroić przed podaniem.