Kurczak włoski wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. To danie główne ma 505 kalorii, 37g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Kurczak Agrodolce (włoski Kurczak słodko-kwaśny), Kurczak Po Włosku, oraz Najlepszy Włoski Kurczak.
Instrukcje
1
Spaghetti ugotować i osuszyć zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu, aż do gorąca. Czosnek i kurczaka gotować w oleju 3 do 4 minut z każdej strony, aż kurczak będzie jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Na kurczaka posypać bazylią i płatkami pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
4
Zupę polać kurczakiem; posypać serem. Przykryć i dusić 10 minut.