Kurczak po meksykańsku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 479 kalorii, 52g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi z kurczaka, salsę, krem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pikantny Garnek Garnek Chili Papryka Kurczak, Crock Pot Creamy Pulled Chicken Tacos, oraz Jeden garnek Meksykańskie spaghetti z kurczaka + wygraj wycieczkę do Włoch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Bulion, salsę i Mąkę połączyć w powolnej kuchence, ubijając do wymieszania. Mieszamy cebulę, następnie układamy kurczaka w garnku, gładko do góry. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Bulion
Mąka Uniwersalna
Cebula
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Wolnowar
Garnek
2
Połówki piersi kurczaka wyjąć na talerz. SOS kadzi z garnka do blendera i puree. Wymieszać z kwaśną śmietaną. Powrót sos i kurczaka do garnka. Utrzymuj ciepło, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Cały Kurczak
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Chochla
Garnek
3
Ułóż kurczaka na talerzach i top z rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Rozdrobniony
Cały Kurczak
4
Podawać z fasolą, sałatą, dodatkową salsą i tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.