Kurczak po burbonie Wolf ' s

Kurczak po burbonie Wolf ' s
Kurczak Wolf ' s Bourbon to bezmleczne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 338 kalorii, 27g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sos sojowy, pierś z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bay Wolf Caesar, Wolf Pack Ambrozja, oraz Pikantny kurczak po burbonie (bez bourbona).

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, brązowy cukier, czosnek w proszku, mielony imbir, sucha mielona cebula, i Bourbon whiskey w 9x13 cala patelni do pieczenia. Wymieszać kawałki kurczaka. Przykryć i przechowywać w lodówce, często mieszając, przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
WhiskeyWhiskey
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Odsączyć kurczaka; wstawić do nagrzanego piekarnika. Kurczak Baste co 10 minut. Gotować, aż soki uruchomić jasne, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Usuń gotowanego kurczaka z patelni; zeskrobać soki i rumiane kawałki z naczynia do pieczenia na patelni. Wymieszać z białym winem. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż sos będzie gorący i lekko się zmniejszy. Wymieszać z kurczakiem; podgrzewać przez 1 dodatkową minutę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn