Kurczak Pieczony Z Farszem Orzechowo-Ziołowym

Pieczony kurczak z farszem Orzechowo-ziołowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1015 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz orzechy włoskie, pietruszkę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony indyk o zapachu ziół z farszem z chleba kukurydzianego, Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym, oraz Kiełbasa drobiowa i farsz ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka opłukać i osuszyć. Umieścić na dużym talerzu i przechowywać w lodówce, odkryte, co najmniej 4 godziny lub na noc do wysuszenia skóry.
Kurczaka osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Kurczaka położyć na stelażu na patelni do pieczenia, chowając skrzydełka pod spodem. Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Gotować masło, czosnek i orzechy włoskie w małej patelni na małym ogniu, aż masło stopi się i orzechy są lekko tosty, 5 do 7 protokół.
Posmarować kurczaka 2 łyżkami masła czosnkowego; przenieść pozostałą mieszaninę masła (w tym czosnek i orzechy) do dużej miski.
Dodać pietruszkę, tymianek i chleb i wrzucić do herbu. Wypełnij jamę kurczaka około dwie trzecie farszu. Resztę nadzienia włóż na blachę do pieczenia pod kurczakiem.
Kurczaka posypać 2 łyżeczkami soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż farsz zostanie upieczony, o 20 protokół.
Dodaj 2 szklanki bulionu z kurczaka na patelni i pieczeń 40 więcej minut. Łyżką wyjąć farsz z kurczaka i przenieść na dno patelni z resztą farszu. Zmniejsz ciepło do 425 stopni F i kontynuuj pieczenie, aż natychmiastowy odczyt termometru zarejestruje 165 stopni F, 30 do 40 minut.
Przełożyć kurczaka na półmisek i odstawić na 15 minut.
Przełożyć farsz do miski.
Umieść patelnię na kuchence na średnim ogniu.
Dodaj pozostałe 2 szklanki bulionu na patelnię i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z drewnianą łyżką, aż prawie syropy, 5 do 8 protokół. Odstawić farsz na patelnię, aby namoczyć soki.