Kurczak pieczony na tacy z francuską soczewicą

Kurczak pieczony na tacy z francuską soczewicą
Zapiekany Kurczak z francuską soczewicą jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 678 kalorii. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz liście szpinaku dla niemowląt, udka kurczaka, soczewicę puy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczony Kurczak Stroganoff, Sałatka Z Rukoli Z Francuską Soczewicą, Wędzonym Kurczakiem I Pieczonym, oraz Letnia taca-pieczony łosoś.

Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Baron des Chartrons Bordeaux z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Nos świeżych czerwonych owoców. Świetna struktura, miękkie taniny i świeży finał dojrzałej wiśni i borówki. Elegancki i bardzo typowy dla apelacji.Baron des Chartrons Rouge idealnie komponuje się z grillowaną wołowiną, makaronem serowym lub jagnięciną.
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn