Kurczak pieczony faszerowany ziołami i serem

Kurczak pieczony faszerowany ziołami i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj nadziewanego kurczaka z ziołami i serem. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3977 kalorii, 199g białka, oraz 267 g tłuszczu każdy. Na 12,13 zł za porcję, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, czosnek, serek philadelphia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, Rolada z kurczaka faszerowana kozim serem i ziołami, oraz Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać serek śmietankowy, rozmaryn, połowę czosnku i pieprzu. Zaczynając od szyi kurczaka, użyj uchwytu drewnianej łyżki lub palców, aby ostrożnie oddzielić skórę od mięsa piersi, ud i nóg, uważając, aby nie rozerwać skóry. Łyżka śmietany ser mieszany pod skórą; użyj palców, aby rozprowadzić mieszaninę na udach i nogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
3
Połówki cytryny umieścić w jamie kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Umieść kurczaka na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Pędzel z 2 łyżkami. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
6
Na osobnej patelni wrzucić ziemniaki z pozostałym olejem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Piecz kurczaka i ziemniaki 1-1/4 do 1-1 / 2 godzin lub aż kurczak jest gotowy (165 F), mieszając ziemniaki co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Przełożyć kurczaka na duże danie, rezerwując soki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Odstawić kurczaka 10 min. Łyżka ziemniaków wokół kurczaka. Odtłuścić tłuszcz z zastrzeżonych soków na patelni; wyrzucić tłuszcz. Łyżka soków na kurczaka i ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn