Kurczak Pieczeń Pieczarkowa

Kurczak Pieczeń Pieczarkowa
Klopsiki z kurczaka z grzybami mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 405 kalorii, 46g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, maślankę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 73%. Podobne przepisy to Klopsiki Z Kurczaka Zawinięte W Boczek Z Serowym, Pieczarkowym Farszem, Pieczarkowe Klopsy, oraz Pieczarkowe Klopsy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj patelnię na bochenek o wymiarach 9x5 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać płatki z otrębami i maślanką i odstawić do zmiękczenia. Tymczasem, rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę i czosnek, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół. Wymieszać grzyby i gotować, często mieszając, aż płyn z grzybów odparuje. Wymieszać z rozmarynem, tymiankiem i ketchupem; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MaślankaMaślanka
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
ZbożaZboża
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
TymianekTymianek
OtrębyOtręby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W dużej misce wymieszaj razem mięso z piersi kurczaka i uda, jajka i bułkę tartą, aż dokładnie się połączą, a następnie lekko wymieszaj z natką pietruszki, mieszaniną maślano-zbożową i mieszanką grzybową. Wkleić mieszaninę do przygotowanego bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
Bułka TartaBułka Tarta
MaślankaMaślanka
GrzybyGrzyby
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZbożaZboża
JajkoJajko
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zbrązowieje, bochenek nie jest już różowy w środku, a termometr instant-read włożony do środka odczytuje co najmniej 160 stopni F (70 stopni C). Odstawić na około 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn