Kurczak Parmezan

Kurczak parmezan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 711 kalorii, 55g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Mieszanka piersi kurczaka bez skóry i bez kości, białka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Łatwe Parmezanowe paluszki z kurczaka i Parmezanowe okłady z kurczaka, Kurczak Chasseur (Kurczak po myśliwsku) z kremową polentą z Gruyere i parmezanem, oraz Kurczak Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć bułkę tartą, mąkę i zmieloną czerwoną paprykę w małej misce i odstawić.
Umieść kurczaka między dwoma arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i spłaszcz do grubości 1/4 cala, używając młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
1 pierś z kurczaka zanurzyć w białkach i zalać mieszanką bułki tartej. Ponownie zanurzyć w mieszaninie jaj, i ponownie płaszcz w mieszaninie bułki tartej.
Powtórz procedurę z pozostałą piersią kurczaka.
Kurczak gotować w gorącym oleju na średnim ogniu 2 do 3 minut z każdej strony lub aż gotowe.
Umieść piersi z kurczaka w jednej warstwie w lekko nasmarowanym 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Wierzch równomiernie polać sosem pomidorowym i serem.
Piec w 350 przez 20 minut lub do rozpuszczenia serów.