Kurczak-Papryka Tostadas
Kurczak-pieprz Tostadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 448 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz piersi z kurczaka, meksykańskie przyprawy, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona Papryka Tostadas, Kurczak Tostadas, oraz Kurczak Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tortille na blasze do pieczenia; lekko posmaruj każdą tortillę sprayem do gotowania. Broil 4 do 5 minut lub aż ostry, obracając raz; odstawić.
Umieścić paprykę stir-fry w durszlaku. Spłucz w zimnej bieżącej wodzie 30 sekund lub do rozmrożenia papryki; dobrze spuścić i osuszyć.
Płaszcz dużą patelnię sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj pieprz stir-fry; smażyć 4 protokół.
Dodaj kurczaka, przyprawy, sól i czerwoną paprykę. Smażyć 2 do 3 minut lub aż kurczak jest gotowy.
Każdą tortillę wymieszać z 1/2 szklanki mieszanki kurczaka i 1/4 szklanki sera. Broil 1 minutę lub do rozpuszczenia sera.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.