Kurczak Paprikash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 29g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka Węgierskiej papryki, gałązek tymianku, kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Kurczak Paprikash, Kurczak Paprikash, oraz Kurczak Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance lub holenderskim piekarniku rozgrzej olej, aż się połyśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cebulę, papryka i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko zaczyna się brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać paprykę, kminek i mąkę i gotować, mieszając, przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Uncje Płynu świeżej Wody
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
Dodać wywar, liście laurowe i gałązki tymianku, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będzie bardzo miękka i sos zgęstnieje, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Dodać kurczaka do sosu i gotować na dużym ogniu, aż tylko biały przez cały, o 6 protokół. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku. Łyżka kurczaka do misek, i top z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę