Kurczak Owinięty Papierem
Można przygotować kurczaka owiniętego papierem w około 4 godziny. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 4G tłuszczu i w sumie 80 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i podnieś imbir, czosnek, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Bulgogi zawinięte w papier ryżowy, Barwena owinięta w papier, oraz Papier Owinięty Rocznicowy Łosoś.
Instrukcje
W misce wymieszaj sos teriyaki, czosnek, imbir i płatki czerwonej papryki; wmieszaj kawałki kurczaka, aż będą dokładnie pokryte.
Przykryj miskę i wstaw kurczaka do lodówki na 3 do 4 godzin na noc.
Wyjmij kawałek kurczaka z marynaty i umieść na środku aluminiowego kwadratu.
Złóż kwadrat po przekątnej nad kawałkiem kurczaka w kształcie trójkąta; kilkakrotnie złóż otwarte krawędzie trójkąta i mocno dociśnij, aby zamknąć kurczaka w folii. Powtórz z pozostałymi kawałkami kurczaka. Wyrzuć zużytą marynatę.
Rozgrzej olej we frytownicy lub dużym rondlu do 350 stopni F (175 stopni C).
Delikatnie dodaj zapieczętowane opakowania foliowe do gorącego oleju i smaż, aż kurczak będzie miękki i ugotowany, 2 do 4 minut.
Odcedź paczki na ręcznikach papierowych i pozostaw do ostygnięcia.
Aby podać, rozerwij paczki wzdłuż zapieczętowanych krawędzi.