Kurczak Oskar
Kurczak Oscar jest pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szparagów, kraba, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 34%. Podobne przepisy to Kurczak Oskar, Chicken Supreme"Oscar", oraz Stek Oskar (Dla 2).
Instrukcje
Snap trudne końce ze szparagów i wyrzucić. Szparagi opłukać i w razie potrzeby obrać łodygi obieraczką do warzyw.
Opłucz kurczaka, osusz i ułóż kawałki od 4 do 5 cali na arkuszu folii. Przykryj folią. Funt kurczaka z płaskim młotkiem, aż będzie 3/8 do 1/2 cala grubości.
Na płytką patelnię włożyć bułkę tartą. Przekręć kurczaka w okruchach, aby równomiernie pokryć, poklepując, aby się przyklejały.
Ustaw 11-do 12-calową, odporną na przywieranie patelnię na dużym ogniu. Na gorąco dodajemy masło i mieszamy aż się stopi.
Dodać kurczaka i gotować, aż rumiane na dnie, potrząsając patelni, aby uniknąć przypalania masła, o 2 protokół. Obrócić kawałki i gotować 1 minutę więcej.
Ustaw patelnię w piekarniku 350 i piecz, aż kurczak nie będzie już różowy w środku (Wytnij do testu), 7 do 9 minut.
Tymczasem na patelni o grubości 10-12 cali na dużym ogniu doprowadzić do wrzenia około 1 cala wody. Około 3 minut przed kurczak jest gotowy, dodać szparagi do wrzącej wody i gotować tylko do miękkości po przekłuciu; odcedzić.
Szybko przenieść każdą połowę piersi kurczaka na ciepły talerz. Na wierzchu równą ilość kraba i szparagów, a każdą porcję polać sosem holenderskim.