Kurczak Orzechowo-Estragonowy
Kurczak orzechowo-estragonowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 686 kalorii, 32G białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz estragon, masło, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Spróbuj Pieczony Rozmaryn Orzech Kurczak Przetargi, Estragon i pesto z orzecha włoskiego, oraz Burgery z soczewicy orzechowej z estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajko razem z mlekiem ubić w płytkiej misce.
Połączyć orzechy włoskie, mąka, estragon, i sól w drugiej płytkiej misce. Paski kurczaka zanurz najpierw w mieszaninie jaj, a następnie w mieszance mąki, równomiernie powlekając i układając na talerzu.
Roztopić masło z olejem na dużej patelni na średnim ogniu. Smażyć kurczaka w małych partiach w mieszaninie masła, aż powłoka jest rumiane i chrupiące, o 5 protokół. Przetestuj jeden, aby upewnić się, że jest ugotowany. Kurczak nie powinien być już różowy, a soki są jasne.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.