Kurczak Nadziewany Śródziemnomorski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj śródziemnomorskiego nadziewanego kurczaka. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 28g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 94 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz zielsko koperkowe, połówki piersi kurczaka-pounded, serek śmietankowy i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Nadziewany Śródziemnomorski, Serowy Nadziewany Kurczak Śródziemnomorski, oraz Śródziemnomorskie Nadziewane Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Aby nadzienie: w dużej misce ubić serek, aż będzie gładki.
Dodać ser feta, Koper i czosnek w proszku. Ubić do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Nałóż 1/4 nadzienia na każdą pierś, następnie zwiń i zawiąż piersi sznurkiem do gotowania, aby je zapieczętować.
Posmaruj każdą pierś roztopionym masłem / margaryną i posyp solą i pieprzem do smaku.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut lub do momentu, aż soki wyjdą.