Kurczak na Ciabatta dla dwojga
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka na Ciabatta dla dwóch osób. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest idealny do valentin day. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, pieczony pieprz, liść sałaty rzymskiej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pikantny Jack i kurczak na Ciabatta, Pieczony kurczak z sosem Ciabatta, oraz Kanapki Z Kurczakiem Cezar Ciabatta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczaka pokroić wzdłuż na pół.
Majonez rozłożyć na pokrojone boki rolady; wypełnić kurczakiem i pozostałymi składnikami.
Przeciąć na pół, aby służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto