Kurczak Miodowo-Orzechowy
Kurczak z miodem i orzechami pekan może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka placów zbożowych pszenicy, pekan, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Piersi Z Kurczaka Miodowo-Orzechowe, Udka Z Kurczaka Miodowo-Orzechowego, oraz Domowe Ranczo miód Pekan kurczak.
Instrukcje
Wymieszać razem sos sojowy i miód; odstawić mieszaninę na bok.
Połączyć okruchy zbóż i pekan.
Posypać solą i pieprzem równomiernie kurczaka. Zanurz obie strony piersi kurczaka w mieszaninie sosu sojowego; pogłębiać w mieszaninie okruchów do płaszcza.
Ułożyć piersi kurczaka na wyłożonej folią aluminiową blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 15 do 20 minut.